Ariix Voedingssupplementen

Bezoek ook onze Ariix webshop

Webshop

Responsive image

Moa, 34 potente superfoods in elke fles!!

Het is uniek samengesteld en geproduceerd, gemaakt van 34 van 's werelds meest krachtige ingrediënten. Het is een “levend” product en bevat bijzondere, uitsluitend natuurlijke ingrediënten in hun meest pure vorm. Deze krachtige ingrediënten zijn in MOA aanwezig in wetenschappelijke en klinisch bewezen doseringen.

MOA heeft hierdoor een robuuste en krachtige smaak. Het is de hoogste kwaliteit supervoeding mix vergeleken met AL HET ANDERE wat er vandaag de dag op de markt verkrijgbaar is.

 • Energiek – Vitaal
 • Optimale weerstand
 • Prachtige gave huid (efficiënt tegen eczeem)
 • Goede stoelgang (ook efficiënt bij ziekte van Crohn)
 • Goede nachtrust
 • Minder last van hoofdpijn
 • Herstel optimaal van burn-out en stress

Speciaal: Eczeem (in combinatie met Vinali), huid, betere stoelgang, meer energie, hogere weerstand. Werkt ontstekingremmend en immuunversterkend.

Responsive image

Vinali

Vinali’s unieke melange van druivenpitextract, vitamine C en bioflavonoïden levert krachtige anitoxidanten die, celgezondheid, elasticiteit van de huid, een gezond immuunsysteem en bescherming tegen vrije radicalen, ondersteunen. Deze hebben getoond het anti-aging effect te ondersteunen.

Druivenpitextract is één van de krachtigste anitoxidanten die we kennen. Het is aanzienlijk krachtiger dan vitamine C en vitamine E wanneer die zelfstandig gebruikt worden. Als het gebruikt wordt in combinatie met vitamine C, zoals dat bij Vinali het geval is, ontstaat er een synergetisch effect dat het nog krachtiger maakt. De bioflavonoïden in Vinali functioneren als eenvoudige, doch krachtige versterkers van de effectiviteit van vitamine C door te voorkomen dat die door oxidatie in het lichaam vernietigd wordt.

Vinali is het perfecte antioxidantsupplement om de gezondheid van uw lichaam van binnen en buiten te ondersteunen daar het krachtig is, maar mild voor de maag.

 • Versterkt het anti-verouderingseffect
 • Bevordert een jeugdige huid
 • Verbetert het immuunsysteem
 • Ondersteunt de hersenen, elasticiteit in de huid, cel gezondheid en de ogen
 • Helpt bij de ondersteuning van gezonde bloedvaten

Speciaal: Astma, luchtwegen, sinus, longen, bronchitus, voorhoofdholteontstekingen en oogproblemen. Een goede ondersteuning bij afvallen, behoud van strakke huid, helpt bij huidproblemen, ontstekingen, cellulitus (huidcollageen) en littekens. Tevens bij hoofdpijn (indien dit niet komt door gebrek aan te weinig water drinken), helen van wonden, blootstelling aan hoge mate van stress en bij rokers.

Responsive image

Rejuvenix

Een verkwikkende energie booster bestaande uit superfruitextracten en antioxidanten.

Rejuvenix biedt die ‘boost’ door verbetering van onze mentale alertheid, energie en algemeen gevoel van welzijn. Dit supplement geeft je diverse antioxidanten en natuurlijk superfruitextracten gecombineerd met natuurlijke energieboosters. De unieke ingrediënten zijn speciaal geformuleerd om de energie te verhogen zonder later een dip te veroorzaken; ze werken samen met je lichaam om je energie op natuurlijke wijze te verhogen.

 • Jouw Optimale Energie Boost
 • Geeft je Mentale Alertheid, Optimale Focus en Concentratie
 • Zal uw energie verhogen, ondersteunt helderheid van geest, vrolijkheid en draagt bij aan de algehele gezondheid en welzijn

Speciaal: ADHD, verbetering van concentratieproblemen, depressie, burn out, stress, herstel/extra energie/uithoudingsvermogen voor sporters en anti-veroudering, acné. Reinigt de huid en darmen en verbetert de hormoonbalans. In combinatie met Slenderiix 17% meer vetverbranding. Zorgt voor meer energie, betere focus en betere mentale gezondheid en welzijn.

Responsive image

Optimal-V/M

Goede voeding is, wanneer we ons lichaam van een adequate hoeveelheid essentiële nutriënten voorzien, elementen die het lichaam niet zelf kan maken maar die nodig zijn voor normaal functioneren. Deze nutriënten zijn te vinden in ARIIX Optimals: vitaminen, mineralen en antioxidanten, die essentieel zijn voor het bereiken en behouden van een optimale gezondheid.

We weten allemaal dat het belangrijk is om nutriëntrijke groente, vers fruit en volkoren granen in ons voedingspatroon te hebben. Ondanks de beste bedoelingen is het toch moeilijk om altijd controle te houden over wat er op uw bord komt. Een goede manier om voor uw lichaam te zorgen, is door voedinssuplementen zoals ARIIX Optimals aan uw dagelijkse gezondheids routine toe te voegen.

Speciaal: Beter functioneren van het lichaam, betere balans, meer energie, hogere weerstand, ontstekingremmend, sneller herstel na ziekte. Betere opname van voedingstoffen. Specifiek ondersteuning van hart, ogen, huid en longen (V) en ondersteuning van botten, zenuwen- en spierenstelsel (M).

Responsive image

Biopro-Q

Biopro-Q is een geweldige bron van CoQ10, welke essentieel is voor de natuurlijke productie van cellulaire energie van het lichaam, en bovendien een krachtige anti-oxidant is. Biopro-Q bevat CoQ10 in de vorm van ubiquinol, waarvan in onderzoeken is aangetoond dat het beter absorbeerbaar en daardoor effectiever is dan de traditionele CoQ10.

Het bereiken en behouden van een goed niveau CoQ10 is belangrijk voor iedereen, in het bijzonder voor individuen die hun hart- en hersengezondheid willen behouden. Door Biopro-Q een onderdeel van een gelijkmatig dieet- en beweginginsprogramma te maken, kan het een virale rol spelen in het ondersteunen van energie en vitaliteit alsmede een algehele goede gezondheid.

Speciaal: Preventie tegen ongewenste celdeling, actief tegen ongewenste celdeling in hoge doseringen (minimaal 4 potjes of meer per maand). In te zetten bij hartproblemen, hoge of lage bloeddruk, mensen die cholesterol medicijnen gebruiken (en al hun essentiële ubiquinol verliezen). Betere vruchtbaarheid, voorkomt migraines. Zorgt voor beter slapen en beter herstel na operaties en ziekten.

Responsive image

Omega-Q

Omega vetzuren, die we kunnen vinden in visolie, zijn essentieel voor de gezondheid van het hart en de hersenen. Omega-Q levert alle voordelen van visolie zonder de nadelen, zoals toxinen en hormonen. Nutrifii gebruikt olie uit kleine zeevissen, met het laagste niveau toxiciteit beschikbaar, en mengt het met Ubiquinol, die de absorptie en effectiviteit van de voedingsstoffen in Omega-Q verhoogt.

Speciaal: Intelligentie ontwikkeling, depressie, chronische pijn, dementie, Altzheimer, vergeetachtigheid, migraine, epilepsie, beter slapen en tegen jicht.

Responsive image

Restoriix

Restoriix’s mix van reinigende bestanddelen trekt vrije radicalen en ongewenste stoffen aan en verwijdert deze uit het lichaam. Door gebruik van het gepatenteerde gemicroniseerde zeoliet om toxische elementen te binden en verwijderen, verhoogt Restoriix het ontgiftingsvermogen van het lichaam waardoor het beter essentiële nutriënten kan opnemen en een natuurlijk evenwicht kan bereiken.

Speciaal: Afvoer van overtollig vocht, spataderen, MultiSclerose, Altzheimer en dementie. Als ondersteuning bij herstel na chemotherapie, auto immuun ziekten, reuma, artritis, migraine en epilepsie. Ideaal bij afvoeren van gif- en afvalstoffen bij gewichtsverlies.

Responsive image

Magnical-D

Magnical-D bevat calcium, een belangrijk element voor sterke botten en tanden, en vitamine D3, dat van cruciaal belang is voor de opname van calcium. Magnesium, een hoofdbestanddeel van Magnical-D, helpt om het calciumtransport te regelen en speelt een belangrijke rol in de gezondheid van botten, terwijl vitamine K2, afkomstig van de traditionele Japanse natto, helpt bij het proces van het verzenden van voedingsstoffen uit het bloed naar de botten. Onze formule werd speciaal geformuleerd om ervoor te zorgen dat uw lichaam effectief de ingenomen calcium kan opnemen.

Speciaal: Reductie van kans op osteoporose (botverkalking), zeer geschikt voor vrouwen (leeftijd 30+) en specifiek bij de overgang, bij klachten als artritis en reuma.

Responsive image

Slenderiiz

Voor mensen met een onweerstaanbare eetdrang.

Dit innovatieve product is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten waarvan is aangetoond dat ze de eetlust beperken, het gevoel van verzadiging verhogen, en een positieve invloed hebben op de hormonen die betrekking hebben op gevoelens van honger en onbedwingbare eetlust. Extra ingrediënten in de Day Drops-formule helpen om de opname van koolhydraten te vertragen en de stofwisseling te stimuleren. Dit product, in combinatie met Night Drops, helpt gebruikers af te vallen en slank te blijven.

Gewichtsverlies is niet alleen een kwestie van calorieën, lichaamsbeweging en vet. Er zijn vele andere factoren die nodig zijn om af te vallen, waaronder een interne balans en hormonen. De Night Drop-formule biedt belangrijke aminozuren en adaptogene kruiden speciaal samengesteld om te helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van gevoelens van rust en kalmte. Wanneer het lichaam gespannen is of aan een gebrek aan slaap lijdt, geeft het cortisol af. Dit is een hormoon dat verantwoordelijk is voor de productie van vet. Door het handhaven van je ideale interne balans, worden je inspanningen om af te vallen gemaximaliseerd.